Sale

Zoals u wellicht gewend bent van ons, verpakken wij altijd feestelijk in cadeauverpakking. Wij willen u echter ook graag de beste prijs voor onze items aanbieden en u graag laten genieten van aanbiedingen en uitverkoop. Onze Cadeauverpakkingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en uiterst luxe. Wij hopen dat u begrijpt dat wanneer wij artikelen gaan afprijzen voor scherpe prijzen het voor ons niet meer haalbaar is om deze op onze kosten nog in deze luxe cadeauverpakking te verzenden. Wij zullen daarom afgeprijsde artikelen standaard netjes verzenden in enkel een verzenddoos. De artikelen zullen nog mooi in zijdepapier gewikkeld worden, ter bescherming. En ook een leuk presentje uit waardering voor uw aankoop kunt u van ons verwachten. 

Wij willen u onze service met luxe cadeauverpakking niet ontnemen als u bij ons afgeprijsde artikelen wil bestellen. Dus mocht u nou afgeprijsde artikelen willen bestellen bij ons en is dit bedoeld als een cadeau of wilt u voor andere reden de artikelen graag cadeau verpakt willen hebben dan kunt u onder het kopje SALE ---> Gift Box, een cadeauverpakking voor een schappelijke prijs mee bestellen. U krijgt er in dit geval altijd een cadeaulabel bij waar u een klein persoonlijk berichtje op kunt schrijven. Wilt u het cadeau direct naar de ontvanger sturen, geef dan in de betaalpagina, bij opmerkingen, door wat u graag in het berichtje wilt hebben en dan doen wij er gratis een handgeschreven kaartje bij!

Voor de duidelijkheid nog een paar richtlijnen omtrent de SALE

  • Op afgeprijsde artikelen kunnen geen kortingscodes worden toegepast
  • Op afgeprijsde artikelen geldt hetzelfde retourbeleid als op niet afgeprijsde artikelen.
  • Afgeprijsde artikelen worden standaard, enkel in een verzenddoos verzonden (exclusief cadeauverpakking)
  • Voor afgeprijsde artikelen kan wel apart een cadeauverpakking bij besteld worden.
  • Besteld u naast afgeprijsde artikelen ook niet afgeprijsde artikelen dan worden alle items gewoon cadeau verpakt verzonden.
  • Voor afgeprijsde artikelen gelden de standaard verzendkosten van €4,95 onder een bestelbedrag van €50,00 en gratis verzenden vanaf €50,00.