Over ons

Bee Cute is een online fashion boetiek voor baby's en kinderen van 0 t/m 12 jaar. In onze boetiek vind u de leukste, stoerste en vooral schattigste kleren van de meest zorgvuldig uitgezochte merken! Kleding die er niet alleen mooi, stoer en schattig uitziet maar ook erg lekker zit en aanvoelt en ook niet onbelangrijk, op een duurzame en/of milieubewuste manier is geproduceerd. 

Wij streven ernaar om onze klanten een online winkelervaring te geven die vrijwel gelijk staat aan een winkelervaring van een fysieke winkel. Zo bieden wij:

  • Het gemak om kleding te bestellen. 
  • Net zo makkelijk weer te retournerenmet het handige retourportaal binnen 30 dagen.
  • Gratis verzenden vanaf €50,- binnen Nederland en vanaf €70,- naar België.
  • Onze collectie is zorgvuldig uitgezocht en wijst als het ware zichzelf qua combinaties, waardoor het een gemak en vooral een plezier wordt om setjes te maken en combineren. 

Alles om het ouders, grootouders, tantes en oom's zo prettig, makkelijk en leuk mogelijk te maken om bij Bee Cute te winkelen. En winkelt u voor iemand die jarig is of voor wat voor reden dan ook, een leuk cadeau verdiend? Wij bieden ook een exclusieve inpak-service aan!

Winkelen bij ons is net een feestje!

Wij verpakken standaard al heel luxe! Uw aankoop wordt bij ons in mooi zijdepapier gewikkeld en in een luxe postdoos verpakt. Ook krijgt u er altijd een persoonlijk handgeschreven kaart bij en een leuk presentje.

Maar is uw aankoop een cadeau? Dan bieden wij de exclusieve inpak-service aan. Voor een klein prijsje van €3,95 koopt u er namelijk een Luxe Giftbox bij! U vinkt de Gift Box dan simpelweg in het winkelmandje aan. Wij pakken dan uw aankopen netjes in, omhuld in mooi zijdepapier, in een luxe Giftbox met een speciale Bee Cute satijnen lint. Zo wordt uw aankoop een cadeautje en winkelen bij ons een feestje! Klik hier voor meer info over de Gift Box en andere Cadeau ideeën.

Wilt u inspiratie opdoen of op de hoogte blijven van nieuwtjes? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op Social Media.