Levertijd & Verzendkosten

 LET OP! 

Vanaf dinsdag 16 Juli 2024 t/m 20 Juli 2024 hebben wij door inkopen in het buitenland een vertraagde levering! Alle orders die op 16 Juli 2024 na 18:00 uur worden geplaatst zullen pas op 21 Juli 2024 worden verzonden! Ook zal de klantenservice deze periode, minder goed bereikbaar zijn. Als u een vraag of opmerking voor ons heeft, raden wij u aan in deze periode contact met ons op te nemen via de mail, het contactformulier via onze contactpagina of Whats App via het icoontje rechts onderaan de pagina!

Excuses voor het ongemak! Wij hopen u uw begrip.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, bijvoorbeeld door drukte met feestdagen of soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij daarom, om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten, levertijden en dergelijke per land zijn af te lezen in onderstaand schema. De levertijden zijn richtlijnen die vastgesteld zijn door PostNL, DHL & DPD. Al zal in de meeste gevallen kunnen worden uitgegaan van deze richtlijnen, kunnen wij helaas het moment van bezorging niet garanderen. Houd daarom altijd de Track en Trace pagina in de gaten.

Land van bestemming: Verzending met:

Verzend

kosten:

Gratis verzenden vanaf bestel

waarde van:

Verzending binnen:
Nederland PostNL & DHL €5,50 €50,00 1-2 werkdagen
Belgie DPD & DHL €8,95 €70,00 1-2 werkdagen
Duitsland DPD & DHL €8,95 €70,00 1-3 werkdagen