Retourneren

Bedenktijd/Retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product u toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden gratis te annuleren binnen Nederland, Belgie & Duitsland.

U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag, gecrediteerd. 

Let op! Outlet artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden!

Gebruik van van uw herroepingsrecht?

Geen probleem! Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Bee Cute geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht vult u het digitaal retourformulier in op onze retourportaal. U krijgt dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug op de wijze waarop u heeft betaald, mits het product reeds in goede orde is ontvangen.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Hoe te retourneren?

Met deze simpele stappen heeft u zo uw aankoop/aankopen geretourneerd:

  1. Meld uw retour aan door via onderstaande link naar onze retourportaal te gaan en het digitaal formulier in te vullen. Vul uw postcode en het tracking nummer van uw bestelling in. Deze staat in een van de bevestiging mails van uw bestelling, op de track & trace pagina van uw bestelling en op uw factuur.
  2. Vul de reden van retour in.
  3. Kies een afleverpunt om uw retour af te geven.
  4. Bevestig hierna het retour. U krijgt dan een bevestiging met een uit te printen retourlabel.
  5. Pak uw te retourneren aankoop weer netjes in (bijvoorbeeld in de verzendverpakking van Bee Cute waar u het in kreeg)
  6. Print het retourlabel uit en plak het op de verzendverpakking van uw retour. Mocht dit dezelfde verzendverpakking zijn als waar u uw aankoop in kreeg, zorg er dan voor dat u het retourlabel over het verzendlabel plakt. Zo voorkomt u dat er dubbele adresgegevens op de verzendverpakking komen te staan.
  7. Geef uw retour af bij het gekozen afleverpunt. 
  8. U krijgt per mail een bevestiging als uw retour bij ons binnen is. Als uw retour in goede orde door ons is ontvangen zal binnen 14 dagen het orderbedrag worden gecrediteerd op de wijze waarop u heeft betaald.

Klik hier om uw retour aan te melden!

Product ruilen?

Heeft u per ongeluk een verkeerde maat of kleur en wilt u een artikel ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt het artikel in verkeerde maat of kleur retourneren door bovenstaande stappen te volgen. Vervolgens kunt u een nieuwe bestelling plaatsten voor het artikel in de juiste maat of kleur.

Wilt u een artikel ruilen door een fout of defect van onze kant? Dan nemen wij de retourkosten en verzendkosten van de nieuwe bestelling op ons. Neem hiervoor contact met ons op door te mailen naar info@bee-cute.nl of via onze Live Chat rechts onderaan het scherm.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.