Retourneren

Bedenktijd/Retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product u toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden gratis te annuleren binnen Nederland en Belgie.

U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag, gecrediteerd. 

LET OP! RETOURNEREN BUITEN NEDERLAND EN BELGIË IS OP EIGEN KOSTEN!

Omdat wij al zo laag mogelijke verzendkosten rekenen voor binnen en buitenland, onze prijzen altijd zo scherp mogelijk zijn met de extra services die wij bieden, is het voor ons helaas financieel niet haalbaar om gratis retourneren aan te bieden voor buiten Nederland en Belgie. Hieronder voor de duidelijkheid een overzicht.

 Land van bestemming: Retourneren met: Retourkosten: Retourneren binnen:
Nederland DPD GRATIS 30 dagen
Belgie DPD GRATIS 30 dagen
Duitsland DPD €5,95 30 dagen
Luxemburg DPD €8,95 30 dagen
Oostenrijk DPD €9,95 30 dagen
Denemarken DPD €12,95 30 dagen
Verenigd koninkrijk DPD €12,95 30 dagen
Frankrijk DPD €8,95 30 dagen
Italie DPD €14,95 30 dagen
Zweden DPD €15,95 30 dagen
Ierland DPD €16,95 30 dagen
Portugal DPD €16,95 30 dagen
Spanje DPD €17,95 30 dagen

 

De kosten voor retourneren zullen in rekening worden gebracht. Hoeveel deze kosten zijn, zijn per land verschillend en kunnen in bovenstaand overzicht afgelezen worden. U kunt uw retour via onze retourportaal aanmelden en uiteindelijk een bevestiging met retourlabel ontvangen. U hoeft deze retour dus niet te betalen bij het afleveren bij een afleverpunt. De retourkosten zullen vervolgens in mindering worden gebracht op het restitutie-bedrag! Retourneert u uw gehele bestelling en had u verzendkosten hierover betaald? Dan krijgt u het gehele orderbedrag, inclusief de verzendkosten, gecrediteerd! (met aftrek van de retourkosten)

Vandaar dat wij u bij aankoop van kleding graag doorverwijzen naar onze maattabel. Hier staan de richtlijnen voor de maten die wij hanteren met de nodige uitleg per merk of tussenmaat. Mocht u alsnog niet helemaal zeker zijn van een bepaald kledingstuk of accessoire qua maat of wellicht qua stof etc, neem dan gerust contact met ons op! Wij kunnen u altijd adviseren, en wellicht waar nodig de lengte en\of borst\heup omvang opmeten bij een kledingstuk, we helpen u immers graag! Dit kan kosten, tijd en teleurstelling voorkomen!

Toch gebruik van van uw herroepingsrecht?

Geen probleem! Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Bee Cute geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht vult u het digitaal retourformulier in op onze retourportaal. U krijgt dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug op de wijze waarop u heeft betaald, mits het product reeds in goede orde is ontvangen.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Hoe te retourneren?

Met deze simpele stappen heeft u zo uw aankoop/aankopen geretourneerd:

  1. Meld uw retour aan door via onderstaande link naar onze retourportaal te gaan en het digitaal formulier in te vullen. Vul uw postcode en het tracking nummer van uw bestelling in. Deze staat in een van de bevestiging mails van uw bestelling, op de track & trace pagina van uw bestelling en op uw factuur.
  2. Vul de reden van retour in.
  3. Kies een afleverpunt om uw retour af te geven.
  4. Bevestig hierna het retour. U krijgt dan een bevestiging met een uit te printen retourlabel.
  5. Pak uw te retourneren aankoop weer netjes in (bijvoorbeeld in de verzendverpakking van Bee Cute waar u het in kreeg)
  6. Print het retourlabel uit en plak het op de verzendverpakking van uw retour. Mocht dit dezelfde verzendverpakking zijn als waar u uw aankoop in kreeg, zorg er dan voor dat u het retourlabel over het verzendlabel plakt. Zo voorkomt u dat er dubbele adresgegevens op de verzendverpakking komen te staan.
  7. Geef uw retour af bij het gekozen afleverpunt. 
  8. U krijgt per mail een bevestiging als uw retour bij ons binnen is. Als uw retour in goede orde door ons is ontvangen zal binnen 14 dagen het orderbedrag worden gecrediteerd op de wijze waarop u heeft betaald.

Klik hier om uw retour aan te melden!

Product ruilen?

Heeft u per ongeluk een verkeerde maat of kleur en wilt u een artikel ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt het artikel in verkeerde maat of kleur retourneren door bovenstaande stappen te volgen. Vervolgens kunt u een nieuwe bestelling plaatsten voor het artikel in de juiste maat of kleur.

Wilt u een artikel ruilen door een fout of defect van onze kant? Dan nemen wij de retourkosten en verzendkosten van de nieuwe bestelling op ons. Neem hiervoor contact met ons op door te mailen naar info@bee-cute.nl of via onze Live Chat rechts onderaan het scherm.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.