Retourneren

LET OP! Artikelen uit de outlet kunnen niet geruild of geretourneerd worden! Wel geld er een aangepaste garantie op deze artikelen. Meer informatie hierover vind u op de SALE pagina.

Bedenktijd/Retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product u toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het verschuldigde orderbedrag, met aftrek van retourkosten, gecrediteerd. 

Let op! Outlet artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden!

Gebruik van van uw herroepingsrecht?

Geen probleem! Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Bee Cute geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht vult meld u uw retour gemakkelijk aan via het self-service retoursysteem in uw klant account. U krijgt dan het verschuldigde orderbedrag, met aftrek van retourkosten, binnen 14 dagen na het ontvangen van uw retour terug op de wijze waarop u heeft betaald, mits het product reeds in goede orde is ontvangen.

LET OP! U heeft na het ontvangen van een retourlabel 14 dagen de tijd om uw retour in te leveren bij het aangewezen inleverpunt. Mocht u uw retour niet binnen die tijd hebben ingeleverd, vervalt het retourlabel en kunt u deze niet meer gebruiken. Afhankelijk van uw aankoopdatum kunt u, door contact met ons op te nemen, nogmaals een retourlabel aan vragen. Helaas brengen wij hier dan wel €2,50 administratiekosten voor in rekening.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Hoe te retourneren?

Met deze simpele stappen heeft u zo uw aankoop/aankopen geretourneerd:

  1. Meld uw retour aan door via onderstaande link naar uw klant account te gaan en gebruik te maken van onze self-service retoursysteem.
  2. U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging, goedkeuring/afwijzing en een verzendlabel met onderstaande instructies per mail.
  3. Pak uw te retourneren aankoop weer netjes in (bijvoorbeeld in de verzendverpakking van Bee Cute waar u het in kreeg)
  4. Print het retourlabel uit en plak het op de verzendverpakking van uw retour. Mocht dit dezelfde verzendverpakking zijn als waar u uw aankoop in kreeg, zorg er dan voor dat u het retourlabel over het verzendlabel plakt. Zo voorkomt u dat er dubbele adresgegevens op de verzendverpakking komen te staan.
  5. Geef uw retour af bij het aangegeven afleverpunt.
  6. U krijgt per mail een bevestiging als uw retour bij ons binnen is. Als uw retour in goede orde door ons is ontvangen zal binnen 14 dagen het orderbedrag, met aftrek van retourkosten, worden gecrediteerd op de wijze waarop u heeft betaald.

Klik hier om uw retour aan te melden via uw klant account.

Product ruilen?

Heeft u per ongeluk een verkeerde maat of kleur en wilt u een artikel ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt het artikel in verkeerde maat of kleur retourneren door bovenstaande stappen te volgen. Vervolgens kunt u een nieuwe bestelling plaatsten voor het artikel in de juiste maat of kleur.

Wilt u een artikel ruilen door een fout of defect van onze kant? Dan nemen wij de retourkosten en verzendkosten van de nieuwe bestelling op ons. Neem hiervoor contact met ons op door te mailen naar info@bee-cute.nl of via onze Whats App Chat rechts onderaan het scherm.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Retourkosten

U hoeft de kosten niet direct te betalen bij het retourneren van uw bestelling, de retourkosten worden in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.

Nederland  €5,50
België  €8,95
Duitsland  €8,95