To notice

Bee Cute Baby & Kids Fashion - Yellow Pastel Background
for kids 0-8 years

Little Indians

Little Indians is geboren om een ​​wereld voor de kleintjes te creëren die past bij de levensstijl van de moderne moeder. Nu heeft het merk een grote stap gezet van een collectie met slechts 8 paar leggings en 8 paar schoenen. Little indians biedt nu een heel assortiment pasgeboren beddengoed, speelgoed, tassen, boeken, serviesgoed en accessoires aan. In ruim assortiment kleding en lifestyle artikelen.
Shop Nu
For kids 0-5 years

Dear Mini

DEAR MINI is ontstaan ​​uit een passie voor design, mode en kinderillustraties. Gevestigd in Manresa
(Barcelona) De meeste productie vindt plaats in de buurt van Barcelona. Elke collectie is geïnspireerd op een verhaal, dat verteld wordt via de prints. De kledingstukken zijn gemaakt van katoen en vallen op door hun neutrale kleurenpalet. Dear Mini is een portret van een Scandinavische esthetiek, voor vrijgevochten kinderen die zoeken
veel plezier.
Shop nu
Bee Cute Baby & Kids Fashion - Yellow Pastel Background
For kids 0-12 years

Your Wishes

Wat in 2015 begon met veel creativiteit en lange dagen is uitgegroeid tot een uniek babymerk: Your Wishes. Dit hippe, newborn, baby, kids & lifestyle merk biedt producten voor alle little ones! Your Wishes gelooft dat babykleding zacht, comfortabel én simpel moet zijn. Daarnaast wordt bij de ontwikkeling van nieuwe items altijd aan gedacht aan gemak. Your Wishes wilt namelijk dat ouders net zo blij worden als de kleintjes. De bijzondere handgemaakte prints is wat Your Wishes uniek maakt.
Shop Nu
For kids 0-6 years

Riffle Amsterdam

Het in Amsterdam opgerichte kinderkledingmerk Riffle Amsterdam maakt GOTS gecertificeerde baby kleding. De kledingmaten lopen vanaf maat 50 t/m 116. Comfortabele zachte babykleding voor alle baby’s & kinderen die de wereld gaan ontdekken. Duurzame kinderkleding gemaakt met aandacht voor mens en milieu.
Shop nu
Bee Cute Baby & Kids Fashion - Yellow Pastel Background
For kids 0-10 years - Mom & Dads

Salted Stories

Bij Salted Stories draait het allemaal om het creëren van onvergetelijke jeugdherinneringen in de zomer. Elk item is met liefde ontworpen en de prints zijn met de hand getekend of geschilderd. Salted Stories begrijpt hoe belangrijk het is om uw kinderen te beschermen tegen de zon, daarom beschikt al onze zwemkleding over UPF 50+. Het leuke aan dit merk is dat u samen met uw familie kan twinnen. Ze hebben gedacht aan de fijnste stoffen en pasvorm voor zowel de kindjes als voor de papa's en mama's.
Shop nu
For kids 6 Months - 12 Years

Tocoto Vintage

Tocoto Vintage is een merk geboren in 2011 in Terrassa, een stad op enkele kilometers van Barcelona en de bakermat van de Catalaanse textiel. De Tocoto-collecties zijn uniek vanwege hun zorgvuldige afwerking, hun details, hun vervaagde en gepoederde kleuren, hun unieke prints, waarvan sommige al deel uitmaken van de merkidentiteit, zoals dierenprints. De altijd nobele en hoogwaardige stoffen samen met patronen ontworpen door en voor jongens en meisjes resulteren in collecties om te dragen, te vullen met ervaringen, maar ook om te behouden en te erven... we creëren kleding voor altijd.
Shop Nu
Bee Cute Baby & Kids Fashion - Yellow Pastel Background
For kids 2-11 Years

Maison Tadaboum

Maison Tadaboum werd in 2019 in Parijs geboren om leuke, genderneutrale en gemakkelijk te dragen kleding voor kinderen aan te bieden in milieuvriendelijke katoenen stoffen. Met felle kleuren en moderne prints die door kinderen worden uitgekozen. Maison Tadaboum besteed speciale aandacht aan het milieu en aan de kwaliteit van de producten. Daarom zijn hun leveranciers zorgvuldig geselecteerd en zijn de stoffen allemaal Oeko-Tex gecertificeerd.
Shop Nu
For kids 0-10 years

Müsli

Müsli is een van de handelsmerken van By Green Cotton, gelanceerd in het najaar van 2015. Müsli is ontworpen rond trefwoorden als esthetiek, authenticiteit en harmonie. Müsli is een serie kwaliteitskleding waar zowel kinderen als ouders profijt van hebben en uiteraard geen concessies doen aan de hoge kwaliteit waarmee het merk, net als de andere merken van By Green Cotton, GOTS gecertificeerd is.
Shop nu
Bee Cute Baby & Kids Fashion - Yellow Pastel Background
Skincare

Burt's Bees Baby

Burt's Bees maakt al hun producten met enkele van de meest effectieve ingrediënten uit de natuur, allemaal geproduceerd met respect voor mens en land. Elk ingrediënt is gekozen vanwege zijn bewezen vermogen om een ​​gezonde huidbarrière aan te vullen en te versterken. Dat betekent alleen de goede dingen, en absoluut geen slechte dingen, voor een gehydrateerde en gelukkige huid van jou kleine bij!
Shop Nu
Skincare

Bee honest

De geboorte van een kindje is een intens en mooi moment in je leven. Je kind is in de eerste jaren nog zo kwetsbaar. De huid is zacht maar ook erg gevoelig. Het enige wat je wilt gebruiken zijn milde verzorgingsproducten.
De producten van Bee Honest bevatten zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten die de huid van je kleintje goed verzorgen. En na een badmomentje ruikt hij/zij heerlijk, dus je wilt je kindje gewoon knuffelen!
Shop nu
Bee Cute Baby & Kids Fashion - Yellow Pastel Background
For kids 1,5-10 years

Two You Label

Elk kledingstuk van Two You Label is met liefde en aandacht ontworpen, met oog voor detail. Ze gebruiken hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat onze kleding bestand is tegen het enthousiaste leven kinderen. Bovendien zijn de ontwerpen goed te combineren, waardoor eindeloze variaties aan outfits gecreëerd kunnen worden. De collecties kenmerken zich aan tijdloze ontwerpen die perfect zijn voor elke gelegenheid en bied comfort en stijl in één.

Aankomende winter/herfst collectie is dit prachtige merkje bij ons te shoppen!